Build Divide er Aniplex første samlekorts anime

Medievirksomheden Aniplex, kortspildesignfirmaet Yūhodō og animationsstudiet LIDEN FILMS annoncerede et nyt multimedieprojekt med titlen Build Divide, hvor Kakegurui mangaforfatter Homura Kawamoto og hans yngre bror Hikaru Muno er krediteret for det originale arbejde. Projektet vil have et samlekortspil samt et originalt TV-anime-projekt med titlen Build Dive -#00000 (Code Black) -. Det er Aniplexs første handelskortspil med et originalt anime-projekt.

Trailer

Illustration

Build Divide er Aniplex første samlekorts anime

Kilde

DAKAICHI mangaens Spanien historie laves til anime

Personalet bag TV-anime serien baseret på Hashigo Sakurabis Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu. (DAKAICHI -I’m being harassed by the sexiest man of the year-) manga meddelte tirsdag den 20 april, at mangaen inspirerer en anime-film, der får premiere i Japan til efteråret. Som titlen antyder, Gekijō-ban Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu. Spain-Hen (DAKAICHI -I’m being harassed by the sexiest man of the year- the Movie in Spain) adapterer den mangaens Spain Arc.

DAKAICHI mangaens Spanien historie laves til anime

Kilde

Deaimon laves til en anime

Mere vides endnu ikke.

Deaimon laves til en anime

Beskrivelse

Nagomu Irino vender tilbage til sit hjem i Kyoto for første gang i ti år, da hans far er indlagt. Nagomu er ivrig efter at overtage Ryokushou, familiens japanske slik butik, men han bliver i stedet bedt om at være fader-figur for Itsuka Yukihira, den pige, som alle kalder efterfølgeren.

Kilde

Keys første crossover TV anime serie Kaginado får premiere til oktober

“KSL online 2021 -Kaginado-” arrangementet meddelte søndag, at Kaginado (Key, Etc.), den første crossover-anime-serie med franchises fra Visual Arts’ Key brand, får premiere på tv og via streaming til oktober.

Chibi-karakter anime serien vil være en crossover af nogle af Keys mest populære visuel novel- og anime-titler, herunder Kanon, Air, Clannad, Little Busters! og Rewrite og flere til.

Keys første crossover TV anime serie Kaginado får premiere til oktober

Kilde

Kategoriseret i: