Space Patrol Luluco er en serie fra 2016 af det populære anime studie Trigger, og i den forsøger de at samle alle deres mest wacky ideer, samt homages til deres tidligere værker som Inferno Cop og Little Witch, og ryste det sammen til en langt ud science fiction komedie om en skolepige der redder universet ved at forvandle sig til en pistol.

Og det virker (om for det meste for dem), det er en sjov komedie hvis man formår at sætte forventning om bare en smule logik til side og i stedet nyde de vanvittige påfund.

(Uofficiel) Trailer

Beskrivelse

Serien begynder med at Luluco beskriver, hvordan tingene er i denne verden, hvor aliens og mennesker bor sammen i én bestemt udvalgt bydel i Tokyo, hvor hun bor. Derefter konstaterer hun at hun hader det, da alt er underligt og hun bare ønsker at være normal.
Mens hun spiser morgenmad med sin far snakker de om hvor dejlig dette livsmål og hvor perfekt normal hun er på trods af hendes familie baggrund. Midt i denne samtale kommer hendes far ved et uheld til at spise nogle piller, der fryser ham til en isklump. Hun flipper ud og kører ham til politi-stationen, så han stadig kan nå at komme på arbejde. Hans chef bringer op hvor dyrt det bliver at genskabe ham, så for at betale for det siger han at Luluco skal arbejde for det, hvilket hun ikke er med på.
Luluco når heldigvis i skole til tiden og holder dermed hendes perfekte rekord for at møde til tiden, og alt går helt normalt og fint indtil der er en eksamen i klassen. En af aliensne i hendes klasse snyder, hvilket aktiverer en rum-politi-dragt som hun åbenbart har fået pålagt. Dette starter en sirene, der afbryder eksamen, hvorefter dragten skifter hendes tøj til en stramt-siddende absolut ikke-normal uniform og derefter forvandler hende til en pistol og skyder snyderen da han stikker af. Hendes normale liv er i ruiner.

Screenshots

Anmeldelse

Fuld anmeldelse af serien

Se serien

Se serien lovligt på Crunchyoll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,