Det seneste nummer af magasinet Monthly Afternoon annoncerer at Misaki Takamatsus manga Skip and Loafer adapteres anime. Indtil videre er det kun kendt, at det bliver en TV anime serie. Yderligere detaljer er endnu ikke blevet afsløret på nuværende tidspunkt.

Beskrivelse

Den fremragende studerende Iwakura Mitsumi har altid drømt om at forlade sin lille by, gå på et prestigefyldt universitet og foretage positive forandringer i verden. Men hun er så fokuseret på at nå sine mål, at hun ikke er forberedt på det meget anderledes (og overvældende) byliv, der venter hende på et gymnasium i Tokyo. Heldigvis bliver hun hurtigt ven med Shima Sousuke, en smuk klassekammerat, der er lige så afslappet, som hun er overforberedt. Kan denne naive countrypige bliver til noget stort i Tokyo med Sousuke ved sin side?

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,