Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Skip and Loafer mangaen laves til anime

Skip and Loafer mangaen laves til anime
© Misaki Takamatsu / Kodanasha

Det seneste nummer af magasinet Monthly Afternoon annoncerer at Misaki Takamatsus manga Skip and Loafer adapteres anime. Indtil videre er det kun kendt, at det bliver en TV anime serie. Yderligere detaljer er endnu ikke blevet afsløret på nuværende tidspunkt.

Beskrivelse

Den fremragende studerende Iwakura Mitsumi har altid drømt om at forlade sin lille by, gå på et prestigefyldt universitet og foretage positive forandringer i verden. Men hun er så fokuseret på at nå sine mål, at hun ikke er forberedt på det meget anderledes (og overvældende) byliv, der venter hende på et gymnasium i Tokyo. Heldigvis bliver hun hurtigt ven med Shima Sousuke, en smuk klassekammerat, der er lige så afslappet, som hun er overforberedt. Kan denne naive countrypige bliver til noget stort i Tokyo med Sousuke ved sin side?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste år kommer der en stylish ny original natte-livs anime kaldet Jellyfish Can't Swim in the Night.

Anime

Yokō Tarō, kendt fra NieR spillene, arbejder sammen Atsushi Ohkubo (Fire Force, Soul Eater) som character designet på en serie med slagordene: "Gud, verden...

Anime

Ligesom som deres fans er nogle af Precure pigerne vokset op og får nu efterfølger serier.

Anime

Til næste år kommre endnu en fantasy serie der begynder med et drageangreb.