Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Skip and Loafer mangaen laves til anime
Skip and Loafer mangaen laves til anime
© Misaki Takamatsu / Kodanasha

Anime

Skip and Loafer mangaen laves til anime

Det seneste nummer af magasinet Monthly Afternoon annoncerer at Misaki Takamatsus manga Skip and Loafer adapteres anime. Indtil videre er det kun kendt, at det bliver en TV anime serie. Yderligere detaljer er endnu ikke blevet afsløret på nuværende tidspunkt.

Beskrivelse

Den fremragende studerende Iwakura Mitsumi har altid drømt om at forlade sin lille by, gå på et prestigefyldt universitet og foretage positive forandringer i verden. Men hun er så fokuseret på at nå sine mål, at hun ikke er forberedt på det meget anderledes (og overvældende) byliv, der venter hende på et gymnasium i Tokyo. Heldigvis bliver hun hurtigt ven med Shima Sousuke, en smuk klassekammerat, der er lige så afslappet, som hun er overforberedt. Kan denne naive countrypige bliver til noget stort i Tokyo med Sousuke ved sin side?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...