Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Skip and Loafer mangaen laves til anime

Skip and Loafer mangaen laves til anime
© Misaki Takamatsu / Kodanasha

Det seneste nummer af magasinet Monthly Afternoon annoncerer at Misaki Takamatsus manga Skip and Loafer adapteres anime. Indtil videre er det kun kendt, at det bliver en TV anime serie. Yderligere detaljer er endnu ikke blevet afsløret på nuværende tidspunkt.

Beskrivelse

Den fremragende studerende Iwakura Mitsumi har altid drømt om at forlade sin lille by, gå på et prestigefyldt universitet og foretage positive forandringer i verden. Men hun er så fokuseret på at nå sine mål, at hun ikke er forberedt på det meget anderledes (og overvældende) byliv, der venter hende på et gymnasium i Tokyo. Heldigvis bliver hun hurtigt ven med Shima Sousuke, en smuk klassekammerat, der er lige så afslappet, som hun er overforberedt. Kan denne naive countrypige bliver til noget stort i Tokyo med Sousuke ved sin side?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Touyas smartphone er stadig ikke løbet tør for strøm til foråret 2023.

Anime

Endnu en klassisk kaiju får en Netflix anime.

Figurer og merchandise

En trio af kommende, billige Pop Up Parade figurer af en heks, en klon og en helt.

Anime

Serien om en normal magiker på en elite skole begynder til januar - eller er han nu helt normal...