Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

figma Jujutsu Kaisen Yuji Itadori

figma Jujutsu Kaisen Yuji Itadori
© 芥見下々/集英社・呪術廻戦製作委員会

“Jeg vil ikke fortryde den måde, jeg lever på!”

Fra Jujutsu Kaisen anime-serien kommerd er til oktober 2022 en figma af hovedpersonen Yuji Itadori lavet af Good Smile Company i samarbejde med Max Factory. Han er modelleret af Jun Yamaoka.

Med de glatte, men justerbare led fra figma, kan man skabe en række actionfyldte stillinger fra serien. En fleksibel plast bruges til vigtige områder, hvilket gør det muligt at holde proportionerne uden at gå på kompromis med mulighederne.

Han kommer med fire ansigtsplader inklusive et smilende ansigt, et vredt ansigt, et råbende ansigt og et Ryomen Sukuna-ansigt. Forbandelseseffektdele og en Black Flash-effektdel er inkluderet for at genskabe kampscener. En hånddel med Ryomen Sukunas mund på er også inkluderet. Der medfølger et artikuleret figma-stativ til at vise figmaen i en række forskellige stillinger.

Kan bl.a. købes hosKlik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X