Oprindeligt var det meningen af Sword Art Online -Progressive- anime filmen skulle vises i de danske biografer den 20 januar og nogle dage frem, men grundt nedlukningen af biograferne er den blevet udskudt.

Det giver mening at de ikke tør satse på at der er åbent til den tid, og selv hvis er der så mange høj-profil film, der givetvis kan trække et større publikum, der er udskudt så niche film som denne må vige til der er mere luft i salene.

Det er dog værd at huske at de siger det er en udskydelse ikke en aflysning!

Den oprindelige pressemeddelelse

Postponement of the Sword Art Online -Progressive- movie event
It is with a heavy heart that we postponed the Sword Art Online -Progressive- movie event in Denmark, which was supposed to take place from January 20th.
We care about the safety of the audience. However, the circumstances do not allow us to organize the event with serenity.
If you have already reserved your tickets, please contact your local cinema to know about the refund procedure. We thank you for your understanding and trust. We hope to see you very soon in theaters.

Kategoriseret i: