Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Nyheds links

Overlord: Escape from Nazarick er et metroidvania spil der kommer i 2022

Spillet udkommer i 2022 til Nintendo Switch og PC

Overlord: Escape from Nazarick er et metroidvania spil der kommer i 2022
©KM,K/OL3P ©KADOKAWA CORPORATION 2021©Kugane Maruyama

Kadokawa Corporation og udvikleren ENGINES har annonceret et videospil mere i Overlord franchisen: Overlord: Escape from Nazarick. Det er et Metroidvania- eller side-scroller spil hvor vi spiller Clementine, som lider af hukommelsestab og derfor ikke har nogen minder. For at kunne huske igen, er Clementine nødt til at overvinde mange farer og samle hukommelsesfragmenter. Forskellige magi, kampsport og parkour færdigheder vil være tilgængelige.
Serieskaberen Kugane Maruyama fungerer som supervisor for spillet.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X