Sommer 2022

My Isekai Life trailer tre

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Shinkoshotos My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World! (Tensei Kenja no Isekai Life: Daini no Shokugyō o Ete, Sekai Saikyō ni Narimashita) light novel serie udsendte animeens tredje reklamevideo, premieredetaljer og anden nøgle illustration i søndags.

Videoen viser åbningstemasangen “Mujikaku no Tensai” (Obliviously Talented) af rockbandet Non Stop Rabbit med tre medlemmer.

Animen får premiere på AT-X kanalen den 4. juli klokken 20.00 med en times special-udsendelse af de to første afsnit. Anime vil også køre på Tokyo MX, BS NTV og BS Fuji kanalerne samt på Abema og andre streamingtjenester i Japan.

My Isekai Life trailer tre

Historien handler om Yūji Sano, der arbejder i en virksomhed, der er hård ved sine ansatte. Efter at have fået noget overarbejde med hjem, får han en besked på sin computer: “Du er blevet kaldt til en anden verden!”
Det er en spillignende verden, komplet med statuslinjer og færdigheder.
Yūji tæmmer et slimmonster og bliver dermed en tæmmer.
Så opnår han pludselig en anden profession – vismand – og vækker magiske kræfter i sig selv.

Made in Abyss sæson to trailer tre

Kadokawa afslørede fredag den tredje reklamevideo for Made in Abyss: Retsujitsu no Ōgonkyō (Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun), den anden TV anime sæson baseret på Akihito Tsukushis Made in Abyss manga.

Videoen afslører, at animeen får premiere den 6. juli og vil blive vist på AT-X, Tokyo MX, BS11, Sun TV, KBS Kyoto, TV Aichi og Saga TV.

Nedenstående video fremhæver Ganja-gruppen.

Animeen vil for det meste laves af en tilbagevendende stab samt en tilbagevendende roller. Riko Azuna står for åbningstemasangen “Katachi”, og MYTH&ROID står for den afsluttende temasang “Endless Embrace”.

Kilde

Isekai Yakkyoku trailer to

Personalet bag TV anime serien baseret på Liz Takayamas Isekai Yakkyoku (Alternate World Pharmacy) romanserie udsendte søndag animeens anden trailer.

Traileren afslører flere medvirkende og ansatte samt anime seriens premiere den 10. juli.
Den viser også åbningstemasangen “Musō-teki Chronicle” (Dreamlike Chronicle) med Kaori Ishihara og den afsluttende temasang “Haku’u” (Light Rain on a Sunny Day) med Little Black Dress.

Historien handler om en ung farmakolog, der blev så fokuseret på sin forskning, at han døde af overanstrengelse. Kort tid senere finder han sig selv som sidste skud i en ædel række af rets-healere i en alternativ verden, hvor fejlbehæftede lægemidler og kure florerer. Af denne grund tager han sig nu af alle mulige klager for at redde liv. Til dette trækker han på sin viden om moderne farmakologi.

Kakegurui Twin trailer

Netflix udgav den første fulde trailer til Kakegurui Twin, den kommende anime baseret på Katsura Saikis Kakegurui Twins manga-spinoff, i søndags.

Traileren afslører flere medvirkende og ansatte, og premieren den 4. august for animeen. Den annoncerer og viser også den afsluttende temasang “Queens Bluff” med gruppen i☆Ris.

Et år før Yumeko Jabami blev en del af Hyakkou Private Academys hellige sale, fik Mary Saotome sin egen start på den gambling-afhængige skole. Kan denne normale pige opnå sin egen fattig-til-rig-historie gennem forstand og held? Find ud af det i denne prequel til den mega-populære Kakegurui!

Efterår 2022

My Master Has No Tail trailer to

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på TNSKs My Master Has No Tail (Uchi no Shishō wa Shippo ga Nai) manga begyndte at streame en anden reklamevideo til showet i mandags. Videoen afslører yderligere tre medvirkende i serien.

https://youtu.be/eKkIGdTZFEY

Fantasyhistorien foregår i Japans Taishō-æra (1912-1926). Den følger Mameda, en formskiftende tanuki-pige, der drømmer om at blive menneske. Mameda forvandler sit ydre udseende til en smuk sorthåret menneskepige og tager til den travle by Osaka.
Folk gennemskuer dog øjeblikkeligt Mamedas skikkelse, og en smuk kvinde siger hensynsløst til den nedslåede Mameda: “Gå tilbage, hvor du kom fra.” Det viser sig at den kvinde, der hedder Bunko, selv er et overnaturligt væsen, der forvandlede sig selv til en rakugo (komisk historiefortæller). Mameda trygler Bunko om at blive hendes herre og lære hende måder at spille et menneske på.

Kategoriseret i: