Efterår 2022

My Master Has No Tail karakter trailer om Shirara

Videoen til den kommende My Master Has No Tail (Uchi no Shishō wa Shippo ga Nai) anime, der er baseret på TNSKs manga af samme navn, introducerer karakteren Shirara Tsubaki, der får stemme af Lynn.

Serien begynder den 30 september 2022 på japansk TV.

Trailer

Beskrivelse

Fantasyhistorien foregår i Japans Taishō-æra (1912-1926). Den følger Mameda, en formskiftende tanuki-pige, der drømmer om at blive menneske. Mameda forvandler sit ydre udseende til en smuk sorthåret menneskepige og tager til den travle by Osaka.
Folk gennemskuer dog øjeblikkeligt Mamedas skikkelse, og en smuk kvinde siger hensynsløst til den nedslåede Mameda: “Gå tilbage, hvor du kom fra.” Det viser sig at den kvinde, der hedder Bunko, selv er et overnaturligt væsen, der forvandlede sig selv til en rakugo (komisk historiefortæller). Mameda trygler Bunko om at blive hendes herre og lære hende måder at spille et menneske på.

Kilde

2023

Ragna Crimson info

En ny illustration er blevet afsløret via den officielle Twitter-konto for anime adaptionen af ​​Daiki Kobayashis Ragna Crimson manga. Det blev også afsløret at sstudiet SILVER LINK står for produktionen af TV anime serien, der forventes at få premiere i 2023.

Illustration

Ragna Crimson info
©小林大樹/SQUARE ENIX・「ラグナクリムゾン」製作委員会

Beskrivelse

I en verden, hvor drager terroriserer mennesker, er det den lille dragedræber Leo, af alle mennesker, der giver de plagede sjæle et lys af håb med sin enestående kampkraft. I skyggen af ​​dette vidunderbarn bor hendes trofaste hjælper Ragna. Drevet af frygten for, at der kan ske noget med hans idol, træner han som en besat mand – men uden held. Indtil hans fremtidige jeg viser sig for ham i en drøm og overfører hans kræfter til ham. Men med denne kraft følger en næsten umulig mission…

Kilde

Sacrificial Princess & the King of Beasts trailer

En første teaser-trailer er nu blevet offentliggjort på den officielle Twitter-konto for den kommende anime adaption af Sacrifical Princess & the King of Beasts (Niehime to Kemono no Ō).

Serien begynder på japansk TV til næste år, 2023, men en konkret premiere-dato er ikke blevet afsløret endnu.

Trailer

Beskrivelse

Saliphies barndom er hård, hendes skæbne er allerede forudbestemt. Hun er opdraget til at blive præsenteret for kongen som det 99. offer. Hvad ingen ved endnu: Kongen har givet hvert af sine ofre deres frihed igen, og hans blod er kun halvdelen af ​​et dyrs. Saliphie kender ikke længere noget tilflugtssted, hun har intet valg, og derfor viser hun sig frygtløst ved hans side og bliver ikke spist. Kongen tager Saliphie som sin kone. Men ikke alle er enige med en menneskedronning i dyreriget…

Illustration

Sacrificial Princess & the King of Beasts trailer
Ⓒ 友藤 結・白泉社/「贄姫と獣の王」製作委員会

Japanske stemmer

StemmeKarakter
Kana Hanazawa (Zeta i Granblue Fantasy)Sariphi
Satoshi Hino (Guy i A3!)Leonhart
Yuka Nukui (Serina i How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom)Kuku (Cy)
Natsumi Fujiwara (Abigail “Aby” Jones i Great Pretender)Lops (Clops)

Kilde

Kategoriseret i: