Jeg tænkte at det ville være en god ide at præsentere en række af de forskellige aktive grupper, foreninger, arrangementer og conventions her over starten af 2023.


Jeg lægger ud med et område, der ikke er min personlige interesse men som betyder meget for mange og som især unge er fanget af. Jeg ved dog også at netop mange unge føler det er svært at komme i gang med, er overvældet af hvor meget de skal gøre ud af det og føler sig skræmt at de kliker og grupper der uundgåeligt er blandt folk der kender hinanden i miljøet. Derfor synes jeg dette ny initiativ er ekstra værd at tale om!

Men nok fra mig, her er en beskrivelse fra dem selv:


Hvad er cosplay youth?

Cosplay youth er en forening for unge cosplayers. Vi har fokus på det tætte fællesskab og at alle er velkomne. vi stræber efter at skabe et sikkert og sjovt miljø, hvor der er plads til alle. i Cosplay youth går vi fra ide til færdigt produkt. vi hjælper dig med at lave dit drømme cosplay, og selvfølgelig har det sjovt imens. vi tager også sammen til conventions og andre store events rundt i landet.

Årlige events og meetups

Cosplay Youth

I cosplay youth afholder vi vores egne meetups, hvor vi for eksempel kan gå en tur gennem københavn, spille brætspil, eller have en lille picnic. vi afholder også workshops hvor man for eksempel kan lærer hvordan man bygger ting af skum, styler en paryk og syr med symaskine. Vi tager også sammen til de store conventions som j popcon, og til de conventions der ligger længere væk laver vi en hyggelig weekend tur ud af det, hvor vi står for mad, transport og overnatning.

Hvem er vi?

Cosplay youth består af vores bestyrelse, vores frivillige og vores medlemmer. I bestyrelsen laver de alt det kedelige papirarbejde, og andet der får tingene til at kører rundt. bestyrelsen er selve kerne af foreningen og det er også dem der sørger for at der er conventions vi kan tage til og pocky snacks til meetups. De frivillige er garvede cosplayers der har været i communitiet i mange år. de deltager til events og sørger for at alle har det fedt. det er også dem der afholder workshops, og de er altid klar til at lærer fra sig. Medlemmerne, det er dig! det er alle der er mellem 10 og 18 og er interesseret i at være med i danmarks bedste fællesskab for unge cosplayers.

Cosplay youth og værger

Cosplay youth består af stærke voksne der har en eller anden form for erfaring enten med at arbejde med unge eller arbejde med cosplay. når vi er på tur sørger vi altid for at alle er med og har det sikker. vi arbejder derfor med at værger ser med i processen og bliver involveret, for at skabe en forening der er til at stole på. vi indhenter børneattest på alle i foreningen over 18, og vi sørger for at reagere forsvarligt hvis der sker noget.

Næste arrangement

Cosplay Youth har et arrangement her i januar.

Kategoriseret i: