Den officielle hjemmeside for Edens Zero franchisen begyndte onsdag at streame en ny reklame video til anden sæson af franchisens anime.

Videoen afslører rollebesætningen bag Element 4 gruppen, afslører og forhåndsviser animeens åbningstemasang “Never say Never” af Takanori Nishikawa, og afslører også animeens premieredato den 1. april på NTV og dets tilknyttede selskaber. Første sæson kan ses på Netflix, men jeg ved ikke hvornår anden dukker op der.

Trailer

Beskrivelse

I Granbell Kingdom, en forladt forlystelsespark, har Shiki levet hele sit liv blandt maskiner. Men en dag dukker Rebecca og hendes kattekammerat Happy op ved parkens porte. Lidt ved disse nytilkomne, at dette er den første menneskelige kontakt, Granbell har haft i hundrede år!
Da Shiki snubler sig vej til at få nye venner, ophidser hans tidligere naboer en mulighed for et robo-oprør…Og da hans gamle hjemland bliver for farligt, må Shiki slutte sig til Rebecca og Happy på deres rumskib og flygte ud i det grænseløse kosmos.

Kilder

Kategoriseret i: