Kadokawa afslørede sidste søndag en anden reklamevideo til tv-animeen baseret på forfatteren Akumi Agitogi og illustratoren Tsukiho Tsukiokas My Happy Marriage (Watashi no Shiawase na Kekkon) light novel serie.

Videoen viser Riria.’s åbningstemasang “Anata no Soba ni” (ved din side). Videoen afslører også, at animeen får premiere den 5. juli. Netflix bekræftede også, at animeen vil streame verden over den 5. juli 2023.

Trailer

Beskrivelse

Miyo er født af en adelig familie og opdrages af sin voldelige stedmor og giftes bort til Kiyoka, en soldat så hjerteløs, at hans tidligere forlovede flygtede inden for tre dage efter deres forlovelse.
Uden noget hjem at vende tilbage til begynder Miyo langsomt at åbne sit hjerte for sin kolde og blege kommende mand, på trods af deres hårde introduktion…
Dette er måske bare hendes chance for at finde ægte kærlighed og lykke.

Illustration

My Happy Marriage trailer 1
©2023 顎木あくみ・月岡月穂/KADOKAWA/「わたしの幸せな結婚」製作委員会

Roller

  • Ayane Sakura som Kaya Saimori
  • Kōtarō Nishiyama som Kōji Tatsuishi
  • Houko Kuwashima som Yurie
  • Hiro Shimono som Yoshito Godō

Kilde

Kategoriseret i: