Dette års 32. nummer af Kodanshas Weekly Young Magazine afslørede mandag, at Katsuhisa Minamis The Fable manga får en tv-anime-adaption.
Produktionsselskabet VAP åbnede ligeledes en officiel hjemmeside for en tv-anime-adaptionen. Hjemmesiden afslørede også hovedpersonalet og en teaser-illustration (ovenfor).

Folkene bag

Ryousuke Takahashi (Armored Trooper Votoms, Phoenix, Ozma) instruerer anime serien hos Tezuka Productions. Sci-fi-forfatteren Yūya Takashima skriver og superviser seriens manuskripter, og Mayumi Morita (Black Jack, Vampire Knight) skriver også manuskripterne. Karakterdesignere omfatter Hisama Kinoshita, Saki Hasegawa og Junichi Hayama.

Beskrivelse

Når du er den berygtede “genius killer” lejemorder The Fable, kommer mange ting nemt. At være en normal person er dog ikke en af dem. Faktisk kan det være det sværeste job, han nogensinde har taget, at få at vide, at han ikke kan dræbe nogen i et stykke tid…

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,