Fluffy Paradise isekai anime serien har fået en ny trailer sammen med en premieredato: 7. januar 2024. Jun’ichi Kitamura instruerer serien hos studiet EMT Squared.

Videoen indeholder animeens åbningstema, “Cotton Days” af Sizuk.

Beskrivelse

Død af overarbejde i en alder af 27…

Midori havde knap tid til at klage over at skulle dø på den måde, da en gud viste sig foran hende og sagde: “Du vil reinkarnere i en anden verden og fortælle mig, om du synes, mennesker fortjener at fortsætte med at eksistere der. Til gengæld vil jeg give dig en særlig kraft.” Så fandt Midori, i håb om at lindre udmattelsen af det barske liv, hun havde levet, sig selv i at bede… om at nusse søde, bløde dyr.

Således reinkarnerede Midori i sin nye verden som en ung pige ved navn Nefertima, med en kraft, der får hende til at blive elsket af alle levende ting bortset fra mennesker. Det inkluderer ikke kun dyr, men hellige dyr som hvide tigre og drager, og endda monstre som nisser og frosne edderkopper! Men der ventede hende også en grusom skæbne…

Nefertima er fast besluttet på at gøre sit bedste for at sameksistere med mennesker og alle levende væsner i sit nye liv med at klappe og nusse søde dyr!

Roller

Seriens rollebesætning inkluderer:

  • Ai Kakuma som Nema
  • Shūichiro Umeda som Ralph
  • Toru Furuya som Dale
  • Taketora som Las
  • Genki Okawa som Wilhelt
  • Shinichiro Miki som God
  • Kenji Nomura som Sol
  • Tomoaki Maeno som Shinki

Illustration

Fluffy Paradise anime trailer
© Himawari, Yuriko Takagami/Futabasha, Mofunade Production Committee

Om adaptionen

Serien er baseret på Yuriko Takagamis Fluffy Paradise – manga-adaptionen af Himawari og Kirourans Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tameni Ganbattemasu (bogstaveligt talt, I’ll Try My Best So I Can Pet and Pat in Another World) light novel serie. Romanerne har illustrationer af Kiouran og er udgivet siden 2016 og er oppe på 15 bøger, hvor mangaen er på 11 bøger indtil videre. Samlet er der over 2 millioner eksemplarer i omløb.

Tidligere trailer

Tidligere illustration

Fluffy Paradise isekai anime info
© 向日葵・高上優里子/双葉社・もふなで製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: