Tv-kanalen MBS og anime-studiet Science SARU annoncerede for nogen tid siden, at de går sammen om at producere fire 90-sekunders korte anime, der vil blive vist på MBS og TBS under “Science SARU x MBS Original Short Anime Daisakusen!” projektet. Anime-projektet vil blive sendt om fredagen fra den 1. marts i programmeringsblokken “Super Animeism Oshiri”.

De afslørede også skærmbilleder fra tre af de fire værker.

De fire kortfilm vil have fire forskellige instruktører: Akitoshi Yokoyama (Cutie Honey Universe, Irina: The Vampire Cosmonaut), Eri Kinoshita (animationsinstruktør på Keep Your Hands Off Eizouken!, Flash-animator på Ride Your Wave), Eunyoung Choi (instruktør på Star Wars: Visions kortfilmen “Akakiri”, producer på Keep Your Hands Off Eizouken!), og Asami Murakoshi (animationsinstruktør på The Heike Story, nøgleanimator på Keep Your Hands Off Eizouken!).

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,