Der har godt nok allerede været en del glæde i de danske fora over den ikke overraskende annoncering, men mere MaoMao er værd at dele.

Anime-serien baseret på Natsu Hyūga og Touko Shinos “The Apothecary Diaries(Kusuriya no Hitorigoto) light novel seire sluttede sin første sæson den 23. marts. Det var dog ikke et vardel, da dr kom en meddelelse om, at serien får en anden sæson i 2025.

Annonceringen på den officielle hjemmeside indeholdt både en video og en ny teaser-illustration (længere nede).

Beskrivelse

I øst er der et land styret af en kejser, hvis ægtefæller og tjenende kvinder bor i et vidtstrakt kompleks kendt som hougong, det bagerste palads.

Maomao er en beskeden pige, der er opvokset i en beskeden by med sin apotekerfar. Hun havde aldrig forestillet sig, at det bagerste palads ville have noget med hende at gøre – indtil hun blev kidnappet og solgt til tjeneste der.

Selvom hun ser almindelig ud, har Maomao et hurtigt vid, et skarpt sind og en omfattende viden om medicin. Det er hendes hemmelighed, indtil hun støder på en beboer i paladset, der er mindst lige så indsigtsfuld som hun er: overhoved-enukken Jinshi. Han gennemskuer Maomaos facade og gør hende til en tjener for ingen ringere end kejserens yndlingskonsort… så hun kan smage damens mad for at tjekke for gift!

Ved sin dames side begynder Maomao at lære om alt, hvad der foregår i det bagerste palads – og ikke det hele er helt passende. Kan hun nogensinde leve et roligt liv, eller vil hendes deduktionsevne og umættelige nysgerrighed bringe hende flere eventyr og stadig flere farer?

The Apothecary Diaries får anden anime sæson i 2025

Kilder

Kategoriseret i: