Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

NBCUniversals stands-scene på AnimeJapan 2024 afslørede en teaser reklame video, yderligere rollebesætning og oktoberpremiere for tv-anime-adaptionen af forfatteren Kagekinoko og illustratoren Kakao Rantans Party kara Tsuihō Sareta Sono Chiyushi, Jitsuwa Saikyō ni Tsuki, Jitsuwa Saikyō ni Tsuki. (The Healer Who was Banished From His Party is Actually the Strongest) light novel serie.

Anime serien får premiere til oktober 2024.

Beskrivelse

Historien er en “isekai buddy fantasy” der handler om healeren Raust og kampkunstneren Narusena. Raust er medlem af et førsteklasses party, men han kan kun bruge på lav niveau magien “heal”. Historien følger Raust, da han finder venner, der anerkender ham, og medens han rejser sig i verden.

Roller

  • Raust får stemme af Kenshō Ono.
  • Narusena får stemme af Kaori Maeda.
  • Armia får stemme af Hina Tachibana.
  • Laila får stemme af Ayaka Asai.
  • Sieg får stemme af Yuichiro Umehara.
  • Margulus får stemme af Shunichi Toki.
  • Saberia får stemme af Marie Hashimoto.
  • Amherst får stemme af Rie Hikisaka.
  • Hanzamu får stemme af Toshiya Miyata.
  • Mist får stemme af Hiroshi Miyazaki.

Folkene bag

Keisuke Ōnishi (episodeinstruktør på Attack on Titan, The Case Study of Vanitas, Kill la Kill) instruerer animeen hos Studio Elle. Kurasumi Sunayama (Yowamushi Pedal New Generation, Bakuon!!) superviser seriens manuskripter, Yumiko Mizuno (nøgleanimator på Fruits Basket TV 2/2019, Steins;Gate 0) designer karaktererne, og Naoki Tani (Uzaki-chan Wants to Hang Out!, The Detective Is Already Dead) komponerer musikken.

Illustration

Party kara Tsuihō Sareta Sono Chiyushi, Jitsuwa Saikyō ni Tsuki anime teaser
©影茸・鳴海みわ/双葉社・「パーティーから追放されたその治癒師、実は最強につき」製作委員会 2024

Kilde

Kategoriseret i: