Så blev det Fars dag herhjemme*, og som jeg skrev i mit sidste blog indlæg har jeg valgt at bruge mere tid på familien og det har nu været rart. Jeg har ikke savnet den stress jeg ofte har følt over at skulle holde siden her aktiv, om end den har været der lidt da jeg ikke kan lade være med at føre en back log – i det mindste fører jeg ikke fulde SCRUM boards** i kanban stil.

Jeg savner det dog også en lille smule, på en eller anden måde er siden her også en slags barn – eller i hvert fald en vane og et projekt der har været i snart 24 år. Jeg vil se om jeg ikke kan få mere op her, måske de flere anmeldelser og artikler jeg har drømt om i årtier. I første omgang kommer der lidt ting fra min evige back log.

* Fars dag varierer jo fra land til land nærmest, og med svigerfamilie syd for grænsen er jeg udsat for to tolkninger.

** Det ville også være lidt svært når jeg er et en-mands team de sidste mange år, så mange forskellige rolle hatte kan jeg ikke have på.

Kategoriseret i:

Tagged i: