På X (tidligere Twitter) afholdt den officielle “Plus-Sized Elf” anime-konto en “diætudfordring”, hvor fans kunne svare/citere med “diæt”-emojis eller “kalorie-emojis” for at påvirke, hvilken ny illustration der ville blive udgivet.

Resultatet er offentliggjort og illustrationen afsløret:

 • Kalorie-emoji × 6.396
 • Kost-emoji × 429
 • + 5.967 kalorier

Plus-sized Elf anime-serien begynder lørdag den 6. juli. Den laves af studieet Elias. HIDIVE har bekræftet, at dens simulcast vil være ucensureret – men de har jo desværre trukket sig fra vores marked.

Plus-Sized Elf afstemnings illustration

Roller

 • Miyu Kubota
 • Sora Tokui
 • Madoka Asahina
 • Aya Uchida
 • Kotori Koiwai
 • Yuka Iguchi
 • Kaori Maeda
 • Aino Shimada
 • Mikoi Sasaki
 • Ayasa Ito (Kaoruko i Revue Starlight) vil spille hovedrollen som Elfuda.

Trailer

https://youtube.com/watch?v=umY9BVBqxOc%3Ffeature%3Doembed

Beskrivelse

Naoe-kun, en massageterapeut, er ved at tage hjem efter dagens arbejde, da han får en ret mærkelig patient. Denne dejlige dame har smaragdgrønne øjne, spidse ører og voksede op i skoven – alt ved hendes skriger “elver”, bortset fra én ting: hendes fyldige krop. Det viser sig, at hun forlod sin verden, men elsker junkfood i denne, og nu har hendes besættelse indhentet hende. Kan Naoe-kun hjælpe denne elskelige elverpige med at tabe sig – og holde kiloene væk?

Kilde

Kategoriseret i: