Mixa Animation Diary Minami-ke 20th Anniversary Tanabata Festival begivenheden annoncerede søndag en ny tv-anime baseret på Coharu Sakurabas Minami-ke manga.

Sakuraba begyndte at udgivekomedie-slice of life-mangaen i Weekly Young Magazine i 2004. Kodansha udgav det 26. bind den 6. juni.

Daume producerede den første 13-episoders tv-anime-adaption, som blev sendt i efteråret 2007. Studio Asread producerede anden og tredje sæson, der blev sendt i vinteren 2008 og 2009. feel. producerede den fjerde sæson i vinteren 2013.

Minami-ke får ny TV anime

Beskrivelse

Minami-residensen er hjemsted for tre søstre: den strenge og flittige ældste søster Haruka; luftig og livlig Kana; og den yngste, Chiaki, hvis skarpe tunge ikke skåner nogen. Uden voksenopsyn deler søstrene arbejdsbyrden med madlavning og tøjvask samt lejlighedsvise romantiske eventyr. Fra at bekæmpe kronisk dovenskab til at hænge ud med venner, der er aldrig en kedelig dag i Minami-husstanden.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,