Sæson 3 af Fire Force anime-serien afslørede en trailer og nøgle-illustration sammen med en split cour-udsendelsesplan: første halvdel af anime-serien begynder at blive sendt i april 2025, mens den anden starter til januar 2026.

Tredje sæson er planlagt til at afslutte anime-serien. Studio David Production blev også bekræftet i at vende tilbage til animationen af serien.

Traileren med Aimers “Spark Again” – åbnings-temaet til anden sæson:

Beskrivelse

Byen Tokyo er plaget af et dødbringende fænomen: spontan menneskelig forbrænding! Heldigvis er et særligt hold der for at slukke infernoet: Fire Force! Ildsoldaterne ved Special Fire Cathedral 8 er ved at få en unik tilføjelse. Shinra, en dreng, der besidder kraften til at løbe med en rakets hastighed, efterlader de berømte “djævelens fodspor” (og ødelægger hans sko i processen). Kan Shinra og hans kolleger opdage kilden til denne mærkelige epidemi, før byen brænder til aske?

Om mangaen bag

Atsushi Ohkubo skrev og tegnede Fire Force mangaen, som kørte i Kodanshas Weekly Shonen Magazine fra september 2015 til februar 2022. Kodansha licenserede den også på engelsk.

Illustration

Fire Force anime sæson 3 trailer og info

Kilde

Kategoriseret i: