Netflix udgav den anden officielle trailer for den tredje tv-anime sæson baseret på Karuho Shiinas Kimi ni Todoke – From Me to You manga i dag tirsdag. Det er den første nye sæson i 13 år og vil udelukkende streames på Netflix verden over.

Traileren annoncerer og forhåndsviser imases åbningstemasang “et cetera”, og den annoncerer også sæsonens premiere den 1. august verden over på Netflix.

Netflix streamer også animeens første to sæsoner på japansk med engelske undertekster og med en ny engelsk dub.

Beskrivelse

Mangaen fortæller historien om Sawako Kuronuma, med tilnavnet Sadako (fra The Ring), fordi hendes lange sorte hår og blege hud får hende til at fremstå dyster. Den populære Shōta Kazehaya opbygger et venskab med Sawako, der blomstrer og bliver til romantik.

Roller

Ny roller er

  • Ayane Yano får stemme af Miyuki Sawashiro
  • Chizuru Yoshida får stemme af Yūko Sanpei
  • Ryū Sanada får stemme af Yūichi Nakamura
  • Kento Miura får stemme af Mamoru Miyano
  • Kazuichi Arai (Pin) får stemme af Yūki Ono
  • Ume Kurumizawa får stemme af Aya Hirano

Folkene bag

Kenichi Matsuzawa (episodeinstruktør på The Prince of Tennis, The Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These) instruerer hos Production I.G. Tomoko Konparu (Nana, Nodame Cantabile, Uta no Prince-sama – Maji Love 1000%) vender tilbage fra de første to sæsoner for at supervise seriens manuskripter, og hun skriver også manuskripterne sammen med Michiko Yokote (Shirobako, Gintama). Musikerne fra S.E.N.S. Project (xxxHOLiC, My Love Story!!) vender også tilbage for at komponere musikken.

Illustration

Kimi ni Todoke anime sæson 3 trailer 2
Billede fra Kimi no Todoke animeens website
© 椎名軽穂/集英社・Production I.G

Kilde

Kategoriseret i: