Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set så megen snak om den på dansk i forhold til hvor ikonisk serien er for ældre fans, støvede jeg den af fra min backlog.

Den officielle X (tidligere Twitter) konto for CLAMPs Magic Knight Rayearth franchise annoncerede for nogen tid siden, at franchisen vil får en ny anime adaption. Opslaget afslørede en ny illustration og reklame video (med optagelser fra 1994-1995 tv-animeen), men afslørede ikke formatet af den kommende, ny anime.

Trailer

Beskrivelse

Magic Knight Rayearth handler om tre gymnasiepiger ved navn Hikaru, Umi og Fuu. På en klassetur til Tokyo Tower bliver de på magisk vis transporteret ind i Cephiros fantasiverden. De bliver straks mødt af magikeren Clef, som fortæller dem, at verden er ved at dø, efter at præsten Zagato kidnappede prinsesse Emeraude, hvis bønner fastholder verdens tilstand. Uden hendes sang er Cephiro på randen af ​​sammenbrud. Gennemsyret af magiske kræfter, da de magiske riddere, Hikaru, Umi og Fuu skal lære at arbejde sammen for at overleve og redde Cephiro.

Om mangaen bag

Den kreative cirkel CLAMP udgav Magic Knight Rayearth mangaen i Kodanshas Nakayoshi magasin fra 1993 til 1996. Den blev samlet seks bind, der alle er udgivet i Danmark for omkring 20 år siden. Mangaen inspirerede to tv-anime sæsoner, den første løb fra oktober 1994 til marts 1995, og den anden sæson, med titlen Magic Knight Rayearth 2, løb fra april til november 1995. Mangaen inspirerede også til et originalt video-anime-projekt på tre afsnit fra 1997. Det havde den enkle titel Rayearth og havde en alternativ genfortælling af historien.

Illustration

Magic Knight Rayearth får ny anime
© CLAMP・ST/講談社・TMS

Kilder

Kategoriseret i: