Kotobukiyas “Bishoujo” figurserie har nået sit 15-års jubilæum, og for at fejre denne milepæl slutter Sadako, en japansk gyserfigur berømt over hele verden, sig til serien!

Shunya Yamashita giver dette horror-ikon en elegant og delikat udtryksfuldhed.

Udskiftelige dele er inkluderet, så du kan vise hende med hendes ansigt helt dækket af hendes lange sorte hår, eller med et ensomt øje, der kigger ud under hendes hår. Hendes hvide kjole er lavet af klart materiale for at udtrykke den måde, hendes bare hud er synlig gennem det tynde stof, vådt af vand fra brønden; neglene på hendes fingre og tæer er faldet væk fra hendes årelange kamp i brønden og efterladt smertefulde røde neglerødder.
Hendes base minder om en bunke videobånd, og to ruller dekorationstape, inklusive en ekstra, er inkluderet i en speciel videobåndformet æske, så du selv kan arrangere de utallige bånd, der stikker ud af bunken af ​​kassetter! Et videobånd er gemt indeni, der også er anderledes end de andre…

Udkommer marts 2025.

1/7 skala figur. 17cm høj.

Lavet af Kotobukiya.

Koster bl.a. 869kr., 1001kr. og 1095kr (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris) og 1697kr. hos en dansk butik (alt inkl.).

Kan bl.a. købes hos

HORROR BISHOUJO Sadako
©KADOKAWA