Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Der er annonceret en TV-anime-adaption af forfatter Kazuki Kaburagi og illustrator Tomozo Nishiokas Magic Maker: How to Create Magic in Another World manga. Den er planlagt til at få premiere i 2025. Serien produceres af Studio DEEN.

Trailer

Beskrivelse

Note: Jeg har set to måder at beskrive Magic Maker: How to Create Magic in Another World serien på, der er ret forskellige vinkler på det samme, så jeg har valgt at have begge med her.

Historien følger to søskende fra en mindre adelsfamilie: Marie, den udendørs-elskende storesøster, og Shion, en genert bogorm, der elskede magi i sit tidligere liv. Da Shion en dag spørger sin far om magiens eksistens, men bliver mødt med forvirring, tager parret ud på deres eget eventyr for at opdage det.


En mand, der altid havde været fascineret af magi, selv i en alder af 30, døde pludselig og vågnede op i en anden verden.
Han blev navngivet Shion og håbede at finde ud af, at magien eksisterede i denne nye verden, men opdagede hurtigt, at det ikke gjorde det.

Da han følte sig deprimeret og formålsløs, faldt han til sidst over eksistensen af ​​magisk kraft efter en bestemt hændelse.

“Jeg har en idé. Hvis der ikke er magi, så må jeg bare skabe det selv, tænkte han. Med den beslutsomhed begyndte han at studere magi hver dag. Gennem møder med fjender, der kun kunne besejres med magi og en udbredt sygdom, der kun kunne helbredes med magi, blev han en helt, der reddede verden.

Dette var historien om en simpel magi-entusiast, der blev kastet rundt af skæbnen, men overvandt det hele med magiens kraft og en ubøjelig kampånd. Han spredte til sidst brugen af ​​magi til folket.

Roller

  • Shion får stemme af Megumi Han
  • Marie får stemme af Ai Kakuma

Folkene bag

  • Instruktør: Kazuomi Koga
  • Serie komposition: Keiichiro Ochi
  • Karakter design: Takayuki Noguchi
  • Musik: Kei Yoshikawa, Kana Hashiguchi

Illustration

Magic Maker: How to Create Magic in Another World TV anime annonceret

Kilde

Kategoriseret i: