Den officielle hjemmeside for den originale TV anime serie Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda (世界征服~謀略のズヴィズダー~ / World Conquest Zvezda Plot) er begyndt at vise den første fuld-længde trailer. Serien instrueres af Tensai Okamura (Darker than Black).


Sekai Seifuku PV af pKjd

A-1 Pictures’ Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda begynder på japansk TV den 11 januar 2014 på Tokyo MX (24:00 JST).

Seneste trailer for “Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda”

Beskrivelse

Hvad kræver det at erobre verden?! Hver leder gennem tiden har tænkt på det… men alt de har gjort er at drømme om dets storhed. Verdens herredømme… ingen har kunnet opnå det. Indtil en lille pige kaldet Kate Hoshimiya kom til. Kate Hoshimiya vil chokere verden! Hvordan kunne hun udføre et så storslået nummer? Så forfærdeligt! Så glorværdigt! Kunne dette være… Zvezda Plottet?! Lad lyset fra vores store Zvezda skinne på dette land vidt og bredt!

Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

,