Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Maskinproducenten Yanmar Holdings meddelte for nogen tid siden, at deres originale anime-projekt Miru nu vil have titlen Miru: Paths To My Future. Animen vil blive sendt som en omnibus-serie med fem afsnit i begyndelsen af ​​2025 (på japansk angiver meddelelsen foråret). Yanmar Holdings vil komme med detaljer om en global udgivelse, når den er bekræftet.

Yanmar's Miru: Paths To My Future anime info
© Yanmar

Beskrivelse

Yanmar Holdings beskriver animeen således:

I en fjern fremtid skaber mennesker en robot ved navn MIRU, der er i stand til at rejse gennem tiden, besøge forskellige epoker, steder og endda parallelle verdener. I modsætning til nogle robotter er MIRU ikke udstyret med våben. I stedet hjælper det folk med at overvinde enorme forhindringer på fredelig vis, og opmuntrer til nye begyndelser uden vold.

MIRU udvikler sig løbende ved at interagere med mennesker, lære og vokse for at hjælpe dem, der kæmper for at overleve. Den lytter til deres problemer og tilbyder støtte. Ved at hjælpe andre sætter MIRU i gang en “sommerfugleeffekt”, af dramatisk forandring, der leder samfundet mod en lysere fremtid. Hvorfor blev MIRU oprettet? Hvad er dens formål? Kan det redde Jorden og menneskeheden fra en dystopisk fremtid?

Folkene bag animeen

Yanmar Holdings har skabt og producerer animeen. Masuo Ueda (Sekirei, Space Brothers, Crest of the Stars) er den udøvende producent, med produktionsstøtte fra Skyfall Co., Ltd. btrax Japan LLC samarbejder i planlægningen af ​​animeen.

Anime-personalet udtalte i juli 2023, at de bevidst styrede hoved mecha designet væk fra eksisterende helte robot designtroper. Da de blev spurgt, om historien vil have en skurk, sagde personalet, at historien ikke kun må have en skurk, den har muligvis ikke en traditionel helt eller konflikt.

Projektet byder på robotter af designere fra virksomheden og historiemanuskripter af Shigeru Morita (Lagrange – The Flower of Rin-ne, A Dark Rabbit Has Seven Lives, The Island of Giant Insects) fra Studio Nue. Yanmar krediterer Yanmar Holdings Inc. Brand Department Design Office for designet af robotten vist i juli 2023 med Yū Iguchi som konceptkunstner.

Kilde

Kategoriseret i: