Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set megen snak om den på dansk trods titlens popularitet herhjemme støvede jeg den af fra min backlog.

Goku i lille størrelser og venner er på vej ud på et helt nyt eventyr i den kommende Dragon Ball Daima TV-anime til oktober, og hvad er en ny rejse uden nogle nye venner? Det officielle Dragon Ball-websted afslørede tre nye karakterer til den kommende serie sammen med en ny trailer og illustration.

Ny karakterer

Dragon Ball Daima anime trailer, illustrationer og karakterer

De nye Dragon Ball Daima karakterer afsløret er fra venstre mod højre på ovenstående billede: Gomah, Masked Majin og Glorio. De står sammen med miniversionerne af den ikoniske Goku, Supreme Kai, Vegeta og Piccolo.

Trailer

Folkene bag

Yoshitaka Yashima (Dragon Ball Super, Digimon) og Aya Komaki (One Piece) er begge angivet som serieinstruktører. Katsuyoshi Nakatsuru (Dragon Ball Z, Digimon) vil adaptere Akira Toriyamas karakterdesign til animationen. Yuuko Kakihara (Digimon Adventure tri., Urusei Yatsura 2022, Cells at Work!) vil supervise manuskripterne. Det var allerede kendt, at den nye originale serie kommer fra serieskaberen Akira Toriyama, som skrev både karaktererne og manuskripterne indtil hans død tidligere på året.

I Dragon Ball DAIMA bliver vores helte forvandlet til børn i løbet af plottet, hvilket giver en del ligheder med Dragon Ball GT animeen, men det burde ikke have noget at gøre med den.

Illustration

Dragon Ball Daima anime trailer, illustrationer og karakterer

Son Goku karakter trailer

Tidligere trailer

Kilde

Kategoriseret i: