Mit navn er Megumin! Ærke-troldmanden der kaster den magtfulde Eksplosion formular!

Fra anime-serienKONO SUBARASHII SEKAI NI SYUKUFUKU WO! 2″ kommer en Nendoroid af troldkvinden med storhedsvanvid og en affinitet for Eksplosion formularen – Megumin!

Hun kommer med tre ansigts dele, herunder et smilende ansigt, et alvorligt ansigt til spell casting samt et sødt undseeligt udtryk (til situationer som når Kazuma stjæler et bestemt stykke tøj fra hende).

Hendes klassiske troldmands hat kan let fastgøres og fjernes til en hurtig ændring af udseende, og forskellige andre valgfrie dele er også inkluderet som hendes stav, en eksplosions effekt del, hendes moderigtige klap-for-øjet og glitrende øjne dele! Hendes stav leveres også med et udskifteligt hoved, der giver dig mulighed for bedre at vise hende kastende magi! Vær sikker på at vise hende med tidligere udgivne Nendoroid Aqua!

“Nendoroid Megumin (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o!)” figuren er 10cm høj, ligesom alle Nendoroids, og modelleret af Taketomo. Hun er planlagt til udgivelse af Good Smile Company til august 2017 og hendes vejledende pris er ¥ 4500. HobbySearch tager dog kun ¥ 3750 og AmiAmi ¥ 3590, men du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: