Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set megen snak om den på dansk trods titlens popularitet herhjemme støvede jeg den af fra min backlog.

Den første sceneshow på One Piece Day ’24 dag to kom med en masse detaljer om THE ONE PIECE, genindspilningen af One Piece ​​animeen der produceres af WIT Studio.Scenebegivenheden afslørede de ledende medarbejdere i serien og sjove produktionsdetaljer med en video, der besøgte WIT Studio og interviewede personalet.

Videoen fik personalet inde i WIT Studio til at fortælle om deres kærlighed til franchisen, mens de viste produktionskunst for den nye adaption, inklusive karakterdesign-ark, præproduktionskunst af berømte scener fra East Blue, en fuld 3D-anime-gengivelse af Shells Town og mere til.

Efter produktionsvideoen var der en talk på scenen, hvorunder der blev afsløret en fuldfarve 3D-gengivelse, lavet i Unreal Engine, af Foosha Village med steder fra serien påpeget, inklusive det berømte sted, hvor Luffy og Uta hang ud i One Piece Film: Red.

Ingen datoer for serien blev annonceret på dette sceneshoe, og der var heller ikke nogen trailere eller billeder.

Den originale version af East Blue arc kan ses sammen med resten af ​​One PieceCrunchyroll.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,