Tilbage efter populær efterspørgsel om en genudgivelse! Giv denne herreløse kat et hjem!

Super Sonico er så bedårende at spille rollespil som en hvid kat! Sonico-chan er klædt ud og poserer præcis som den originale illustration, hun er baseret på. Mønstrene på hendes bh og lårhøje strømper er skulptureret af Minheru med ekstrem mikro-omsorg. Andre dyrebare detaljer, der er bragt til live, er hendes trademark-headset, aftagelige briller, en gylden neko-krave og en lyserød mælkeskål. Hendes små bitte hvide trusser er smukt snøret med en hvid kattehale, der kommer ud af dem, som det er passende for en kattepige. Og hendes blå jakke falder af hende, og afslører en matchende hvid bh, der er omkring fem størrelser for lille til at dække komplet.
Må lykkens katte fortsætte med at velsigne os med denne letpåklædte thick queen!

Udkommer juli 2024

Ikke i skala figur. 27cm høj,

Lavet af Union Creative.

Koster 982kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Super Sonico White cat ver.
©2006-2019 Nitroplus