Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk og jeg ved at serien har et vist publikum, støvede jeg den af fra min backlog.

Personalet bag “Natsume Yūjin-Chō Shichi“, den syvende sæson af anime-serien baseret på Yuki Midorikawas “Natsume’s Book of Friends” (Natsume Yūjin-Chō) manga, afslørede en ny reklamevideo og temasangkunstnerne.

Hinata Kashiwagi vil stå for den indledende temasang “Alca”, og Toshiki Kondō vil stå for den afsluttende temasang “Komari Warai” (Troubled Laugh).

Nedenstående video afslører også Natsume’s Book of Friends sæson syvs premiere den 7. oktober. Crunchyroll har bekræftet at de også vil streame den, ligesom de tidligere sæsoner.

Beskrivelse af serien

Så længe han kan huske, har Takashi Natsume haft den sjældne evne til at se og kommunikere med yōkai, og han har arvet kraften fra sin afdøde mormor Reiko. Denne evne resulterede i, at han fik en ensom barndom, fordi børn på hans alder anså ham for mærkelig. Han var også blevet flyttet fra en faderlig slægtning til en anden. Efter sin død i en ung voksen alder testamenterede Reiko sit barnebarn sin Vennebog, en bog, der indeholdt navnene på hundredvis af ånder, hun havde mobbet til trældom.

The Book of Friends betragtes som en meget værdsat genstand i den overnaturlige verden, og ånder – både gode og ondsindede – jager konstant Takashi på grund af den. Takashi bruger sin tid på at opløse de kontrakter, som Reiko lavede, og frigive de forskellige ånder, der kommer til ham. Ondsindede ånder, på den anden side, forsøger at dræbe ham for at få besiddelse af den magtfulde Book of Friends, hvor Madara (kaldet “Nyanko-sensei” af Takashi) kommer ind. Madara tjener som Takashis livvagt og en slags spirituel rådgiver, selvom han tilsyneladende er motiveret af sit eget ønske om at besidde Vennebogen, når Takashi dør. Han begynder senere at blive mere knyttet til Takashi, hvor sidstnævnte danner et lignende bånd med Madara.

Takashi finder også en god ven i en eksorcist ved navn Natori Suuichi, som også er et af de meget få mennesker, der er i stand til at opfatte og nedkæmpe ånder via visse forvisnings- eller forseglings-besværgelser. Han finder dog også en farlig modstander i Matoba Seiji, som har planer for Takashi for at slutte sig til ham og hans uhyggelige klan af eksorcister.
Takashi er fast besluttet på at frigive alle navnene, før den skurkagtige Matoba-klan eller andre ondsindede ånder forsøger at bruge det til egen vinding. Samtidig forsøger han at lære, hvad han kan om sin mormor og den stærke åndelige forbindelse, de deler.

Folkene bag

Takahiro Ōmori vender tilbage som chefinstruktør hos Shuka, og Hideki Ito vender tilbage fra de to seneste film for at instruere den nye sæson. Sadayuki Murai vender tilbage for at supervise seriens manuskripter. Akira Takata vender tilbage som karakterdesigner, og Makoto Yoshimori vender tilbage for at komponere musikken. NAS producerer animeen.

Yderligere folk:

Ny illustration

Natsume's Book of Friends sæson 7 trailer og info
© 緑川ゆき・白泉社/「夏目友人帳」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: