Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

KDcolle “Fate/Grand Order” Assassin/Kama

KDcolle "Fate/Grand Order" Assassin/Kama
©TYPE-MOON / FGO PROJECT

Fra det populære smartphone RPG Fate/Grand Order kommer en 1/7-skala figur af Assassin/Kama i hendes Stage 2 udseende!
Illustrationen af Kama, en guddommelig ånd, der på en eller anden måde ser bekendt ud, var set i den begrænsede begivenhed i 2019 “Tokugawa’s World-Changing Labyrinth: Inner Chambers”, er nu genskabt i figurform sammen med den enorme Trident Vajra.
Det modige outfit bruger i høj grad klare materialer til at genskabe følelsen af gennemsigtighed, som Kama afgiver. Alt, fra det udtryk, der på en eller anden måde virker som om hun keder sig, de distinkte proportioner, de fine detaljer i fingrenes gestus, genskabes med omhu.

Figuren udkommer til september 2023 udgivet af KADOKAWA.

Kan bl.a. købes hos AmiAmi

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X