Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Der er blevet annonceret en TV anime adaption af forfatter Nekoko og illustrator Jaians “The Exiled Heavy Knight Knows How to Game the System” (Tsuihō Sareta Tensei Jū Kishi wa Gēmu Chishiki de Musō Suru) light novel serie. Der findes også en manga, igen af Nekoko men tegnet af Lee Brocco.
Anime serien bliver lavet af GoHands.

Beskrivelse

“Din ubrugelige søn af mig! Det var meningen, du skulle trække mester sværdkæmper, men jeg havde aldrig troet, det ville være så tragisk!”

Den dag et barn fylder femten, gennemgår det ritualet for guddommelig velsignelse. Allerede nedstammet fra en række af sværdkæmpere, skulle Elymas efterfølge sin far. Men han trækker den defekte klasse, heavy knight, og mister ikke kun sin status som fremtidig overhoved for husstanden, men han bliver også forvist.
Med deres ubalancerede stats og tilsyneladende ubrugelige færdigheder omtales Heavy Knights som en klasse for kujoner og dovne. Elymas kender dog sandheden. Den verden, han lever i, er den samme som den i spillet, han plejede at spille… Det er heavy knight, der er den mest magtfulde klasse af dem alle. Ved at bruge minder fra sit tidligere liv har Elymas sat sig for effektivt at erobre hele denne verden.

Illustration

The Exiled Heavy Knight Knows How to Game the System TV anime annonceret

Kilde

Kategoriseret i: