trapezium anime filmen får som tidligere nævnt premiere den 10 maj. i Japan. Det er nu afsløret at den bliver 1 time 34 minutter lang. Den laves af CloverWorks og er baseret på en roman af samme navn af Kazumi Takayamas.

Beskrivelse

Romanen skildrer de 10 år af en pige, der sigter efter at blive et idol. Yū Higashi, en gymnasiepige, sigter efter at blive et idol. For at nå sin drøm opstiller hun fire regler for sig selv: hun vil ikke være aktiv på sociale medier, hun vil ikke have en kæreste, hun vil ikke skille sig ud i skolen, og hun vil blive venner med smukke piger fra nord, syd, øst og vest.

Illustration

trapezium anime film trailer og længde
© 「トラペジウム」製作委員会

Besked fra forfatterinden

Aniplex postede en videobesked fra romanens forfatter Takayama, som var et første-generations-medlem af idolgruppen Nogizaka46.

Jeg er fyldt med følelser af lykke, skam, angst og mange andre følelser, fordi det, jeg havde i mit hoved, nu er blevet til en film. Romanen og animationsproduktionen var helt anderledes og svære, men jeg var med i produktionen i en længere periode med hjælp fra hele personalet. Jeg er meget spændt på endelig at kunne vise jer filmen, så kom i biografen den 10. maj (fredag) 2024.

Tidligere trailer

Hovedrolle og folkene bag

  • Asaki Yuikawa vil spille hovedpersonen Yū Higashi i filmen.
  • Masahiro Shinohara (Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai, Prison School, Flying Witch) er ansvarlig for at instruere spillefilmen i studiet CloverWorks under supervision af Kouji Masunari (Magi: The Labyrinth of Magic, Blue Period, Kamichu!).
  • Yuuko Kakihara (Orange, Hataraku Saibou!, Tsuki ga Kirei, Asobi Asobase) er ansvarlig for at skrive og overvåge manuskripterne.
  • River (Shingeki no Kyojin: The Final Season, Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru, Jigokuraku, Barakamon) er ansvarlig for karakterdesign og animationsinstruktion.
  • Masaru Yokoyama (Shigatsu wa Kimi no Uso, Horimiya, Fruits Basket Remake, Plastic Memories) er ansvarlig for at komponere soundtracket.

Tidligere illustration

Kazumi Takayamas trapezium roman kommer som anime film til foråret
© 「トラペジウム」製作委員会

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: