Lige for tiden udkommer der rigtig mange søde dyrepiger figurer der tiltaler mig virker det til, denne gang er det Charlotte Yeager fra Strike Witches. Jeg er ikke den største fan af serien, men jeg har et blødt sted for bunny girls så figuren tiltaler mig ret meget. Det er dog desværre en special edition figur, men mindst en butik har den online til preorder.


Det at hun trækker ud i bikini-toppen gør figuren mere seksuel end nødvendigt er efter min mening, men sød bikini. Metal-fly benene er lidt meh efter min mening, men det er nu engang Strike Witches og en del af designet – ikke at det er dårligt, bare “unødvendigt” idet resten af desginet klarer sig fint uden.
Bagfra, er hendes lille kanin-hale ikke bare kær?

Tak til Tomopop for at have gjort mig opmærksom på denne figur.

Kategoriseret i: