Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime salget går alligevel en smule bedre

100127as

100127asDer har været meget snak om at anime-boblen er bristet, jeg har selv bragt det op her bl.a., og det er et faktum at salget er dalet de seneste år. Mange har argumentet at det er på grund af pirat-kopiering, hvilket givetvis har spillet ind på DVD salget – især når det er så let tilgængeligt som med anime, andre kvaliteten, hvilket er noget subjektivt. Der er dog håb for at salget er ved at vende. Hvis man ser på nye tal fra Oricon (en origanisation der holder øje med salg af film i Japan), og det kan forhåbentlig lede til at der igen bliver produceret flere serie og produkter af højere kvalitet.

Ifølge Oricon steg DVD og BluRay salget i Japan med 6,8% sidste år, og en del af det skyldes anime-titler. BluRay salget steg alene 500%, og 60% af det var anime. Bandai, en af de største udgivere derovre, fik en fremgang i salg på 5,2%, Aniplex en på 4,7%. Dette gjorde at begge røg op i top 5 for medie-firmaer i Japan, ikke dårligt for animations-firmaer.

Kilde Japanator

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.