Endnu en Black Rock Shooter figur udkommer til juli og kan forudbestilles nu, denne gang noget mere nuttet da det er Good Smile Compays nendoroid af hende.

Hun er ligesom alle andre nendoroid rigtig nuttet, især hendes rottehaler er søde – men de gør sig nu altid godt på nendoroids. Også her er der brugt klar plastik til at få hendes øje til at virke lysende og hendes våben er også med, her heldigvis med en holder så man er sikker på at hun kan stå. Vanen tro kommer hun med flere ansigter, alle af dem kære omend det med det helt blanke ansigtsudtryk også er lidt skræmmende. Hendes base, der gengiver hendes “trademark scene” hvor hun sidder på søjlen over det skak-ternede gulv, er en rigtig fed tilføjelse, special-designede baser giver altid et ekstra pift til figurerne.

Hun kan bestilles hos Hobby Search til en pris på 3500yen (210kr), den typiske pris for nendoroids og absolut rimelig når man tænker på mængden af tilbehør og basen.

Kilde WCloudXkumo

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,