Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Black Rock Shooter figma kan forudbestilles

100329brsf

Figmaen af Black Rock Shooter, den kendte figur der oprindeligt er baseret på en Hatsune Miku sang, udkommer til juli. Meget passende kommer animeen med hende inden, så flere kommer nok til at kende til hende inden figuren udkommer, omend hendes popularitet allerede er så høj at hun sikkert bliver udsolgt inden udgivelsen.

100329brsf

Max Factory har lavet en fin figur med en del fine detaljer, hendes spinkle næsten anoretiske krop er fint ramt, og brugen af forskellige typer plastisk – den klare blå til det lysende øje og den blanke sorte til tøjet – ser rigtig godt ud. Det gør øjet mere lysende og det blanke tøj ligner at det er lavet af lak eller lignende. Hendes kæmpe våben er også med ser det ud til, men hvordan figuren kan holde balancen med det er et åbent spørgsmål indtil videre.

Hun kan bestilles hos Hobby Search til en pris på 2800yen (168kr), bestemt ikke en dårlig pris.

Kilde WCloudXkumo

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X