Chrono serien er langt fra så kendt som Final Fantasy serien, men det er stadig en af Squares meget elskede, og de bliver da også ved med at genudgive spille deri. Der er dog ikke kommet særlig mange figurer dertil, især ikke sammenlignet med deres hoved property, men nu kommer der fire ret flotte Formation Arts figurer til oktober.

Det er nærmere små dioramaer end løse figurer, og de ser rigtig godt ud efter min mening. Der er mange detaljer på figurerne, se f.eks. gradueringerne i metalfarverne der viser slid på rustningerne og de varierede skygger på folder i tøjet.

Absolut figurer der vil være flotte at have stående, men jeg fik først spillet spillene sent og de har aldrig fanget mig fuldstændig – omend det er fantastiske spil, så er ikke sikker på at jeg bestiller dem omend de er flotte nok til at gøre det bare fordi de er så flotte og stemningsfyldte. For fans er der ingen undskyldning for ikke at bestille figurerne dog, de burde allerede have fundet deres kreditkort frem på dette tidspunkt.

De kan bestilles hos Entertainment Earth for omkring 220kr for alle fire.

Kilde Topless Robot (worksafe

Kategoriseret i:

Tagged i:

,