Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Trigun Revoltechs vist frem

100412tri1

Kayodo har opdateret deres Revoltech katalog med farvebilleder af de kommende figurer af Vash the Stampede og Nicholas D. Wolfwood fra Trigun.

Jeg er normalt ikke stor fan af posable figurer, herunder Revoltechs, fordi leddene i sagens natur er synlige og kan ødelægge designet, men disse figurer ser godt ud alligevel (selv om Vashs frakke er slemt ramt) og kan poses på så seje måder at jeg tilgiver det.

Seje poses er virkelig disse figurers stærke side, med de ekstra ansigter, våben, effekter og klippe som de kommer med kan man lave nogle ekstremt seje kampopstillinger og virkelig lave sine egne scener med personerne. Se billederne herunder for nogle eksempler, det er figurer man kan bruger timer på at lege med og finde på de mest cool scener med.

De udkommer den 15 juni til en pris på 2400yen (142,5kr) stykket, en fair pris for en action figur, især når man kan lave så mange seje ting med dem som med de her. Der er desværre ikke åbnet for forudbestillinger endnu dog.

Kilde Tomopop

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

En række kommende figurer af piger der kommer næste år. De har alt fra skoleuniformer til diverse kamp-dragter på.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af bestemte og fyrige karakterer der udkommer mellem maj og august 2023.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger i undertøj eller meget små bikinier. NOTE: Der er posering og detaljer, herunder aftageligt tøj, der kan virke stødende på...

Figurer og merchandise

En trio af kommende, billige Pop Up Parade figurer af en heks, en klon og en helt.