Kayodo har opdateret deres Revoltech katalog med farvebilleder af de kommende figurer af Vash the Stampede og Nicholas D. Wolfwood fra Trigun.

Jeg er normalt ikke stor fan af posable figurer, herunder Revoltechs, fordi leddene i sagens natur er synlige og kan ødelægge designet, men disse figurer ser godt ud alligevel (selv om Vashs frakke er slemt ramt) og kan poses på så seje måder at jeg tilgiver det.

Seje poses er virkelig disse figurers stærke side, med de ekstra ansigter, våben, effekter og klippe som de kommer med kan man lave nogle ekstremt seje kampopstillinger og virkelig lave sine egne scener med personerne. Se billederne herunder for nogle eksempler, det er figurer man kan bruger timer på at lege med og finde på de mest cool scener med.

De udkommer den 15 juni til en pris på 2400yen (142,5kr) stykket, en fair pris for en action figur, især når man kan lave så mange seje ting med dem som med de her. Der er desværre ikke åbnet for forudbestillinger endnu dog.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i: