Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

En japansk hjemmeside har beregnet hvor meget Misato fra Evangelion drikker

Den japanske hjemmeside Pash! Plus har undersøgt Misato Katsuragis drikkevaner og opsummerede, hvor meget øl kaptajnen i NERV var i stand til at drikke i et par dage og ekstrapolerede det til et helt års drikkeri, sammen med den regning, det ville blive til.

Med Evangelion 1.11 som udgangspunkt talte Pash! Plus 34 øldåser rundt om i Misatos lejlighed, mens Shinji hjalp med at “rydde op i rodet”, med to mærker, der blev vist, Yebisu Beer og Kirin Lager.
Der stilles spørgsmålstegn ved, hvor lang tid det tog Misato at drikke disse øl, da hun ifølge hende selv kun var flyttet ind et par dage før hun hentede Shinji. Forfatteren antager, at Misato kun havde boet i lejligheden i tre dage, og allerede der havde drukket 34 dåser øl…

Senere i filmen åbnes køleskabet, og vi ser hylder på hylder kun fyldt med øl. Hjemmesiden tæller, at der var mindst 18 Yebisu Beer-dåser og 15 Kirin Lager-dåser, og det inkluderer ikke sake-flaskerne bag hende i mange scener.

For at opsummere det, ville Misato drikke omkring 11,3 dåser øl om dagen. Hvis vi antager, at hun drikker de mindste dåser, der sælges, ville det være 4,05 liter øl drukket om dagen. Dette tager heller ikke hensyn til, hvad hun måtte drikke uden for lejligheden. For at udvide disse data (og antage, at Misato ikke giver hendes lever en fridag), ville Misato drikke over 1478,25 liter øl om året, hvilket svarer til 4124,5 dåser om året, eller 172 rammer om året.
På en måned ville Misato komme gennem14,3 kasser øl alene – Shinji eller Asuka må jo ikke hjælpe hende med at drikke det, men Kaji kommer måske på besøg? Det forbrug og deraf følgende alkoholisme kunne i hvert fald være med til at forklare deres stormfulde forhold!

Kilde

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X