Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

DiCaprio synes at Ken Watanabe er en national skat

100716dic

Ved premieren på Christopher Nolans thriller Inception roste Leonardo DiCaprio sin med-stjerne Ken Watanabe med udtalelsen: “Han er en utrolig dygtig skuespiller. Han burde være en national skat i Japan.” Watanabe var også til stede til premieren sammen med sine med-skuespillere og instruktøren, Nolan, som tidligere havde arbejdet med Watanabe i Batman Begins.

100716dic

Watanabe har været med i flere Hollywood film, herunder kan nævnes Memoirs of a Geisha, The last Samurai og Letters From Iwajima, og han bliver da også omtalt meget i Japan som en af de få derfra der har formået at bryde igennem i USA også. Det næste skridt i hans kariere er som instruktør på Anden Verdenskrigs action filmen 442nd, der er planlagt til at udkomme i 2012.

Kilde Japanator

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Sequel filmen til Rascal Does Not Dream serien får premiere i Japan den 23 juni.

Anime

Den nyeste Detective Conan film er den mest sete på premieren, franchisen står stadig stærkt selv efter så mange år.

Anime

Der kommer en både en anden sæson og en spinoff film om fodbold-drengene i BLUELOCK.