Anime studiet Toei Animation og det japanske forlag Mag Garden annoncerede i torsdags at en animeret video kortfilm vil reklamere for det første trykte bind af Minori Kaguras Nōgyō Musume! (Landbrugs Piger) web manga. Historien handler om Hikari og Hikaru Kishino, to søstre (spillet af Shiori Mikami og Ayumi Tsuji) som tager sig af den rismark de har arvet fra deres forældre. Sammen dyrker de risen og hænger ud med deres venner i det lokale område.

Nōgyō Musume! er den første tiel i Toei og Mag Gardens samarbejde “MG x TA Project.” “Episode 0” promotion animeen, som er tre minutter lang, bliver vist på display skærme i bogbutikker og anime-produkt butikker for at promovere udgivelsen af det første trykte bind den 12 august.

Toei og Mag Garden planlægger også at streame animeen på titlens officielle hjemmeside, og den 7 oktober vil de vise den i forbindelse med en special på Animax kanalen på C5 satelit fjernsyns senderen.

Hiroshi Ikehata, instruktøren af afsnit af Fullmetal Alchemist: Brotherhood og Hayate the Combat Butler, instruerede kortfilmen med character designs af Masakazu Sunagawa.

Kilde Moon Phase
Kilde AnimeNewsNetwork

Billeder © Nōgyō Musume! Project

Kategoriseret i:

Tagged i: