Det 16 nummer i år af Futabashas Manga Action magasin annoncerede i tirsdags, at en live action tv-serie udgave af Mamora Gōdas Mori no Asagao manga er på vej.

Mangaen handler om det hemmelige venskab mellem en grøn fængselsvagt og en fange med dødsstraf. Gōda vandt Grand Prize i Manga Division i 2007 (11te) Japan Media Arts Festival Awards for hans beskrivelse af det moderne japanske dødsstraf-system.

TV serien er planlagt til at få premiere til oktober på TV Tokyo netværket, og Manga Action vil afsløre de medvirkende, tidspunktet og andre detaljer som de blive a

Gōda udgav Mori no Asagao i Manga Action mellem 2004 og 2007, og dens syv samlede bind har solgt over 250.000 eksemplarer. Gōda starter en ny spinoff mini-serie på fire kaptiler i det 18 nummer af Manga Action i år, der udkommer den 7 september.

Kilde Comic Natalie
Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

,