Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Miyazaki overvejer efterfølger til Porco Rosso

100831por

Hidtil har Ghibli holdt sig til at lave enkeltstående film, det tætteste man kommer på er Whisper of the Heart og The Cat Returns og så Totoro kort-filmen på Ghibli museet. Derfor er der mange der føler at Hayao Miyazaki sælger ud og er meget skeptiske over hans udtalelse om at han overvejer en efterfølger til hans film fra 1992.

100831por

Jeg hører selv til den skeptiske gruppe, omend jeg ikke er direkte negativ, synspunktet med at de fleste store kunstnere laver enkeltværker og at den er fint afsluttet vejer ret tungt. Jeg vil dog se hvad der sker og give et eventuelt resultat en chance, men det er vigtigt at huske at det indtil videre er på tanke-stadiet fra Miyazakis side og at det langt fra er sikkert at der kommer en film.

Kilde Topless Robot (worksafe)

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.