Serien kaldes også for Aria the Scarlet Ammo og handler om en highschool for bevæbnede detektiver, kaldet “butei”, uddannes. Tohyama Kinji er en andenårsstuderende som har en unik krop, som aktivere et “super mode” når den bliver stimuleret af “noget”. Han forsøger at skjule det for andre så han kan leve et fredeligt liv. Problemerne finder ham dog, da han bliver offer for et bombe-angreb, hvor han møder Butei highs elita fra “assault” afdelingen, Aria H. Kanzaki.

Studie: J.C. Staff (Dream Eater Merry, A Certain Magical Index)
Instruktør:Takashi Watanabe (Ikki Tousen, Shana)
Begyndte på japansk TV: 7 april 2011

Det at der er en stærk, flad-brystet tsundere spillet af Rie Kugimiya med skal nok skaffe serien mange af de samme fans som hendes andre roller (Louise, Zero no Tsukaima f.eks.)

Kilde Wikipedia

Kategoriseret i:

Tagged i:

,