Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

110424osa
110424osa

Anime

Osamu Dezaki død

Endnu en af de “store gamle mænd” inden for anime er død, idet Osamu Dezaki gik bort den 17 april på grund af lungekræft. Dezaki har arbejdet for Mushi Productions (stiftet af Osamu Tezuka) og været med til at grundlægge studierne MADHOUSE og Annapuru.

110424osa

Han er kendt for sin debut som instruktør i Ashita no Joe, den klassiske serie om boksning, hvor han brugte den såkaldte “Postcard Memory” freeze-frame, hvor et billede bliver frosset og så konverteret til pastel eller sketchbook stil for at understrege dets betydning. Det er en teknik, som stort set er blevet brugt i hver eneste anime siden, og han fandt på den.

Han er også kendt for sit arbejde på Golgo 13, Space Adventure Cobra, Rose of Versailles, Black Jack, Air og Clannad filmene, The Snow Queen og flere endnu.

Kilde Japanator

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.