Det blev for nyligt afsløret, at den kommende film udgave af den mørke fantasy manga Berserk, vil blive en trilogi bygget over mangaens “gyldne alder” dewl, og nu er den første trailer kommet.


Den første film kommer i biograferne til januar 2012.

Berserks mangaka Kentaro Miura har endda løsrevet sig fra sin Xbox 360 (som han tidligere har udtalt, at han bruger al sin tid på) til at komme med følgende kommentar

Jeg forventede aldrig at blive velsignet med endnu en chance for en video adaptation. Den gamle anime version af Berserk var hvor vi fik vores første brede anerkendelse. 14 år efter tror jeg, at den ny film vil blive modtaget som en perfektion af den vision af både fans af andre seere.

For 14 år siden var mine evner grove, og jeg arbejdede hårdt på at holde serialisationen kørrende (lad være med at sige noget!). Derudover havde Japan dengang ikke nogen Amazon og knapt nok noget Internet – for en nybegynder mangaka var der praktisk taget ingen måde at få deltaljer om middelalderlige rustninger og historie. Jeg brugte mit “Excalibur” film hæfte til det var i laser.

Tiden er gået videre – nu er vi i informations alderen, og vi har også CG! Jeg er sikker på, at denne gang vil filmen få et visuelt niveau, som jeg aldrig ville kunne have opnået dengang.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,