Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

036
036

Anime

Ben-To preview trailer

Historien handler om en fattig high school elev kaldet Yō Satō. Satō går til supermarkedet en dag og opdager en bentō (madpakke) på tilbud til halv pris. Idet han rækker ud efter den ender han på gulvet bevidstløs. Satō er netop blevet del af den brutale, grænseløse “supermarkeds overlevelses kamp” for halv-pris bentō.

Fokus for Comiket messen i Tokyo er primært cosplay og doujinshi, men det er også et yndet sted at fremvise previews for kommende animeer. Jeg kan ikke garantere hvor længe videoen herunder vil kunne ses inden dem der ejer rettighederne tager den ned, den er trods alt kun planlagt til at skulle fremvises på selve messen.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af The Eminence in Shadow.

Anime

Til oktober begynder Ron Kamonohashi: Deranged Detective baseret på en Shounen Jump manga.

Anime

Den længe ventede tredje sæson af KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! kommer næste år.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.