Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

035
035

Anime

Papa no Iu Koto wo Kikinasai preview trailer

Serien er en “slapstick hjemme romantisk komedie” og handler om Yūta Segawa, en 19-årig college første-års elev, der pludselig opdager at han skal være far for tre piger.

Segawa var netop kommet på college og havde fundet sig til rette på hans første semester med nye venner, men flyet som ældre søster og hendes mand rejste i forsvandt. Derfor må Segawa tage sig af middle school pigen Sora, femte-klassen Miu og børnehavebarnet Hina i hans lille 3-gange-4 meter lejlighed.

Manden bag serien, Matsu, lavede også Mayoi Neko Overrun! light novel serien og kontrollerede scriptsne til dens anime udgave og skrev til Queen’s Blade: The Exiled Virgin animeen. Matsu har skrevet syv Papa no Iu Koto o Kikinasai! light novel bøger siden 2009, og Yuka Nakajima illustrerer dem.


Fokus for Comiket messen i Tokyo er primært cosplay og doujinshi, men det er også et yndet sted at fremvise previews for kommende animeer. Jeg kan ikke garantere hvor længe videoen herunder vil kunne ses inden dem der ejer rettighederne tager den ned, den er trods alt kun planlagt til at skulle fremvises på selve messen.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af The Eminence in Shadow.

Anime

Til oktober begynder Ron Kamonohashi: Deranged Detective baseret på en Shounen Jump manga.

Anime

Den længe ventede tredje sæson af KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! kommer næste år.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.